2010. szeptember 27., hétfő

Új Fantasy Játék a láthatáron! Kings of War


Na, nem teljesen új a dolog, csak itthon mondható annak. Ha jól tudom ezt a céget azért alapították, hogy a híres neves GWS babérjait valaki végre letörje… Bizony eléggé elvadult árakon dolgozik a nagy múltú cég és ahogyan azt olvasom sokan kivannak rájuk, vagyis inkább a vezetőség üzletpolitikáját. De mindegy, amíg ekkora rá a kereslet ezt megtehetik.

És akkor, íme a kihívó: manticgames és a termékük a Kings Of War.Meg kell hagyni tényleg

tetszetős a design és az árak, hát azok aztán tényleg barátiak. Hatalmas sereg (50 fig) és 10.000ft… meggondolandó. De vajon a minősége megéri? Tény, hogy a WH szinte bármely

miniatűriája a tökéletesség határát súrolja – kidolgozás és minőség terén – de borzalmasan drága.

Ma rászántam magam és beszereztem az első „élőhalott” UNDEAD dobozkát. Kb két videokazetta (VHS) méretű doboz. 6flaska Army-Painter festék egy cool ecset, talpak+10 figura (mellettük néhány ajándék kieg pl egy csontváz kutyuli) meg matricalap és egy poszter. Nefeledjük a doboz maga a szállítódoboz is egyben! Szivacsot is kapunk. És mindezt mindössze 4300 forintocskáért. Kecsegtető!

Az öntőkeret kicsit sorjás, és még nem állítottam össze ezért egyelőre csak ennyit írok. Ha előbbre jutok, majd koptatom még a billentyűket miatta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése