2010. szeptember 3., péntek

Piatnik Újdonság bemutató! Gyermekjátékok




Mint minden év őszének kezdetén, így mostis egy nagyszabású termékbemutatót tartott a nagymúltú PIATNIK cég. Egy hatalmas teremben minden álltaluk forgalmazott terméket megnézhettünk kipróbálhattunk. Az újdosnágok hadával találkoztam melyek kellmes meglepetésekkel szolgáltak! A teljesség igénye nélkül írok először az gyermekjátékokról. Mindjárt a jelenleg legnépszerűbb Bogyó és Babóca (Bartos Erika) újdonságok melett álltunk meg. Jelenleg is fut a mozikban a nagyfil, melyet decembertől részletekben fognak sugározni a Duna és a TV2 adók. De maguk a játékok is érdeksek, lesz úgynevezett KÉPVARÁZSLÓ itt 3 különböző mesét lehet eljátszani egy háttéren ami elktrosztatikus "matricálkkal" kelthető életre... Aranyos ;) Lesz egy KI nevet a végén játék is. Valamint a Képkereső ami 2 féle játékmódot tesz lehetővé. Dobokockás társasjáték vagy kirakójáték is lehet.
Aztán a Piolino elnevezésű aranyos kis dobozka, tuti hogy a 3 évesek szeretni fogják. Klassz dobokockák és jó nagyok meg egy rakat malacka.
A Frutti Mare ami már inkább 6 éves kortól ajánlott hiszen a móka itt a kereskedésen alapul, a tengeri gyümölcsink árát kell magasra tornáztatnunk ...
Nekem elsőre a Monstermánia jött be, tulajdonképpen egyszerű dominó szerű összeillesztős játék szörnyecskékkel és egy kis csavarással, és ahogy néztem az ára is nagyszerű lesz!
A kártyajátékok közt a COLORI elsőre meggyőzött, képkeresős nagykártyalapos, aranyos, egyszóval klassz játék a maga egyszerűségével is.
A Vigyázz6 junior verziója kicsit másabb mint a felnőtt, de természetesen nem okoz csalódást a név kötelez ;)
Kiadtak még néhány -jóárasított- játékgyüjteményt amire most nem térnék ki.
A köv. bejegyzésem a felnőtt és party játékokról fog szólni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése