2010. szeptember 9., csütörtök

BNV MoJaHo 2010

Nos a ModelJátékHobby idén beköltözött a nagy BNV területére. És bár netette volna. Így látszik meg, hogy milyen válságban van a játék/modell piac.
Miért mondom? Mert ezt látom: Hatalmas pavilon benne egy jóadag rész könyvkirakodóvásár ??? nanaá azis hobby. meg egy rakat baba ezmegaz.
A magyar társasjáték egyesület egy igen szegényesen berendezett sarkot kapott, de lelehet ülni társasozni! Kint van még a két híres cég a Compaya (GémerCafé) Köszönöm Paya a meghívót! :) illetve a Gémklub Kft is. Természetesen náluk is lelehet ülni játszani. Aztán van playstation kitelepülés az új konzoluk nagyon megnyerő játékokat támogat. 2 modell (R/C) forgalmazó is jelenvan és bemutatórepülésben is gyönyörködhetünk! Valamint a veresegyházi modellvasutasok egy modulasztalt hoztak ki a nézelődőknek. Lhet még a kicsiknek pedálos go-kart al nyomulni, meg van lufihajtogatás is. Hát nagyjából ennyi lett ez az élménybeszámoló. Ettől sajnos nemlesz keresettebb a társasjáték ami ugye a szívem csücske. A nagy durranás idén is elmaradt. Remélem az Újbuda centerben erősen rágyúrnak/unk erre a témára mert ideje már!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése