2011. január 31., hétfő

Playmobil 2011/2.


Íme itt vannak azok a készletek melyek a playmobil szemléletváltozását immár 2. éve mutatják. 2010-ben az Ügynök szériával (nálunk a II. félévtől lesz kapható) egy új irányt vett fel a cég. Természetesen voltak már fegyveres készletek, de szinte csak történelmi háttérrel, semmiképp sem a jelen vagy a jövő harcászata volt a cél. Sőt az ügynök szériában már a fejlesztést az elektronikára is kiterjesztették. És itt nem a ledekkel villogó világtérképre gondolok, hanem a mozgásérzékelős riasztóra illetve a színes videokamerára amit az autóba helyezve és a képernyőt a játék távirányítójára téve azonnali képet kapunk, így lehet vele kémkedni valóságosan immár ;) De majd ha már itthon is kapható úgyis bemutatom testközelből!

Lövöldözhetjük egymás járgányait lézeres célzóberendezéssel.
így mérve csapást a másikra...
2011-ben már a jövőben járunk és itt újra kezdetét veszi a harc jó és rossz között....
És az a sorozat amelyet Német honban a leginkább várnak ez nemmás mint a Kőkorszak. Ősszel vehetik birtokukba a gyűjtők és persze a gyerekek is ezt a komplett sorozatot. Eljátszható őskori történeteket nem kínál más gyártó jelenleg a piacon sőt legjobb tudomásom szerint az elmúlt időben sem volt ilyesmi. Kíváncsi leszek mekkora sikere lesz valójában, én drukkolok az biztos :D

Kár hogy a mamutnak nem mozgatható a lába.

Végül 2-szet a western szerelmeseinek. Itt volt már az idő újra elővenni ezt a témát, évek óta max. special figurát kaptunk a vadnyugatról. Az épületek tulajdonképpen kihajtható hordozóeszköz is egyben de meg kell hagyni korrekt a kidolgozása nem beszélve főként a hivatalnok figuráról ez nagyon jó lett! A postakocsi egy külön dobozban vásárolható meg és egy régebbi szekér újra-kiadása, persze kissé átfestett és más figurákkal.

Talán egy 2012 -es western téma előfutára?

Mint láthatod változás indult a playmobilnál, de sajnos egy érthetetlen butaságból az idén sem engednek, vagyis ami a németeknél idén megjelenik az a világ többi részén (de tényleg mindenhol) csak egy év késéssel jelenhet meg. Ez ma már szerintem az internetes kereskedelem derekán nem jó üzletpolitika, persze lehet hogy csak az irigység beszél belőlem ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése