2011. szeptember 6., kedd

Piatnik 2011 újdonságbemutató 1, társasok kicsiknek

Eljött ez a nap is, ahogy évente egyszer minden partnert meghív a Piatnik, hogy bemutassa újdonságait. Bőséges és érdekes volt a felhozatal az idén is. Először a kisebbeknek való játékokat mutatom be illetve írok is róluk pár szót.
Az Elephant a legkisebbek egyszerű memoria játéka természetesen egy kicsit bonyolítva. Sajnos az alkatrészeket túl aprónak találom így az oviban nem biztos, hogy kedvelt lesz az óvónénik részéről ...
Elaphant
A Pónis játék viszont a gyorsaságról és figyelemről szól, a két kocka megmutatja milyen szín összeállítású pónilapkát vehet fel a legszemfülesebb játékos. Itt minden nagyon jó és a kicsik biztosan élvezik majd de nekem a szép doboz grafika után a lapkák elég kiábrándítónak tűnnek...

Csodálatos pónim
 Aztán itt a Monkey Business, ami egy érdekes és tulajdonképpen egy valószínűség számításon alapuló játék. Természetesen a kicsiknek ígyaztán egyszerű játékmenettel. Szerintem így ahogy van szép és jó!
Monkey Business
 A Bio Trio is érdekes kis játék, itt különböző lapkákat helyezünk el és ha 3 egyforma szín vagy forma esetleg gyümölcsöt tudunk lerakni egymás mellé akkor kapunk egy műanyag tokent :) Jópofa és szép!
Bio-Trio
 Kedvencük a kalapálós játék, itt 3 nagy kocka mutatja, hogy milyen forma szín és minta amire mihamarabb rákell csapni. Érdekes doboz jó és nagy méretű játékelemek, tetszik ;)
Hit the Hat
 A Keller Mayer a legkisebbeknek ad ki szép és jó minőségű játékokat. Mondjuk a minőség alól pont az egyik legaranyosabb lóg ki sajnos...
Keller Mayer újdonsághalmaz
És én ezt várom, de még csak a dobozfedél amit kiáltottak de karácsonyi szezonra már kész az egész játék!
Könyv alapján készülő nagyon szép kis játék!

Persze voltak még mindenféle egyszerűbb de nagyon színes játékok például az ACTIVITY My First és a Disney de most azokra nem térek ki. 
Holnap a "komolyabb" játékokat mutatom be nektek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése