2009. november 22., vasárnap

Rush hour

Úgyérzem ez a játék megér egy egész bejegyzést.
Van egy parkoló és vannnak járgányok. Célunk, hogy kivezessük kis piros autónkat onnan. De a mozgások csak előre és hátra tologatásból állhatnak, semiképpen sem oldalirányban. Az alapkészéletben 40 kis kártya, amin 1-1 feladat vár megoldásra 4 szinten.













Lehet, hogy ez nem elég de nemis baj, hiszen potom áron hozzájuthatunk kiegészítőkhöz. Minegyikben 1-1 kiasutó (cabrio, limuzin vagy taxi) van valamint újabb 40 feladvány!Garantáltan élvezete szórakozást nyújt és ígymár 4X40 kihívást!



Rendkívül praktikus maga a játék, a kis feladatkártyák külön fiókban sorakoznak, az éppen soronkövetkezőt pedig magunkelé helyezhetjük külön tartóba.

És akkor lássuk, hogyan szerepelt: Dzsinivel mentünk a nagykerben érte. Egész úton másról sem beszélt, csakhogy mikor érünkmár haza... Itthon gyorsan előkerült a saját példány. Kibontva sajnálattal vettük tudomásul, hogy Mi magyarok (gonodolom az ólcsóbb kivitel) nem kapunk hozzá kis szövet tatyót :( Ettől azért jó szórakozásnak bizonyult. Mondjuk Én nemsokat próbálgathattam, hiszen Zsuzsám odapilantott és attól kezdve magával ragadta a játék. Tényleg bejött neki mert vagy 20-25 feladványt kidolgozott vele, megállás nélkül. Végül helyeslően bólinott a : -Na megérte az árát? kérdésemre ;)
Jó kis szórakozás és ami fontoslehet sokaknál, hogy leülhet mellé akár egyedülis a gyerek-felnőtt. Meglátjuk mitszólnak hozzá látogatóink...

1 megjegyzés:

  1. A Juniorhoz van tatyó. :) Viszont az öt éves fiamnak még nem jött be. :( Lehet, majd kicsit később.

    VálaszTörlés