2009. november 25., szerda

Jamaica


Megint egy szerda, és megint jósok játék. Igaz most a régebbieket vettük elő, de hamár ittvannak akkor írok róluk pár sort.
Egy szép vagyis mondhatjuk, hogy a legszebb najó csavarjukmég: szóval nekem a legszebb kivitelű játék a JAMAICA a Game Works cégtől, Ők nem túl termékenyek ezidáig. Már a doboza is elkápráztató valmint érezni, hogy nem sporolták ki belőlle az anyagot! Nehéz mint egy homokzsák. Kincsitva is marad a csudaszép megjelenés, hatalmas szabálykönyveket teríthetünkki mert akkorák mint egy lepedő, és igen szépségesek is. De a kártyák és egyéb kiegészítőkre sem lehet panaszunk.
Maga a játék tulajdonképpen egy verseny, a sziget körül amiben kalózkapitány bőrébe bújva haladhatunk a cél felé. Nana azért természetesen megvanám fűszerezve a dolog. Méghozzá egyedi módon, 2 kockával dobunk és van egy nappali és egy éjjeli feladatunk amiket kiválaszthatunk a rendelkezésre álló kártyalapokból. Minden mezőnek vannak költségei amit kifizetve maradhatunk csak ott, hanincsen rá fedezetünk akkor szépen megyünk visszafelé :D Aztán még ottvan a hajónk véges raktere is, sőt ha rálépünk olyan mezőre amin már áll egy társunk akkor jön a nagy BUMM!!! vagyis az ütközet, külön dobokocka van hozzá! Meg vannak hozzá "szerencsekártyák" szerencse? Én mindíg a kitolós kártáykat fogomki... Jópofa szórakozást nyújt, főleg ha 5-6 an játszunk mert akkor szinte állandó a csihi-puhi ami fura dologokat is tud produkálni ;) Mi szeretjük, kellemes a szemnek és élvezetes vele a játék. Az igaz, hogy nem vesszük elő túl gyakran.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése