2010. október 19., kedd

Újbuda Center 2.

A második hétvégénk is eltelt a rendezvényen. Szombaton ismét éjszakába nyúló lett.. De elég sokan maradtak a társasjátékoknál is, bár elsősorban az éjszakai vasútmodellezésé volt a főszerep. Ami viszont fontos és társasjáték szempontból érdekes az a látogatók nagy része aki nemhogy 1-1 játékot hanem szinte mindent kipróbált, és akár több órát is ott ült a mi részünkön. Vasárnap lett egy igazi vásárnap, sokan visszajöttek és sok mindent vásároltak is. Gondolom összehasonlították az árainkat és azután (új belépő vásárlásával is) minket választottak. KÖSZÖNET!
Talán a DIXIT mondható a legnagyobb sikernek társasjáték terén és persze ezeken a hétvégéken. Szinte mindenkinek tetszett, egy ami biztos, hogy nem jó ha különböző beállítottságú/gondolkodásmódú játékosok használják egyszerre. Tehát semmiképp sem jó családi játéknak ahol még 8-10 éves a gyerek. Azt is megmondom, hogy miért: Egyszerűen nem úgy gondolkodnak nem az jut eszükbe így a gyermekek egyszerűen csak a látott képeket írjak le. Ez egy felnőttnek már nem kihívás.
Az egyszemélyes logikai játékok is megmutatták miért jók: Én azt vettem le, hogy ott lehet hagyni a gyereket egyedül játszani. Nem kell ott ülni mellette mint egy társasjátéknál. Ez most akkor jó vagy sem? Mindenki eldöntheti...
A playmobil gyűjteményünk ismét sok család örömét és vágyakozását okozta. Nagyon jó hír, hogy sikerült végre beszereznem 2 olyan playmo mozdonyt amit már régóta szerettem volna. Ráadásul dobozban és még tulajdonképen pénzembe sem került mivel egy modellvasutas kollégával cseréltem LGB szerelvényre.
Beleültették a fülembe a szervezők, hogy kellene még az idén egy játékhétvégét ott csinálni, most várom a fejleményeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése